Ημερίδες

Ενημέρωση των φοιτητών του τμήματος ΔΕΣ του Πανεπιστημίου Πειραιώς για τις υποτροφίες που παρέχονται από τη DAAD

Πειραιάς, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

daadΤην Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, το Εργαστήριο Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής,Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας σε συνεργασία με τη DAAD (Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών διοργάνωσε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Την εκδήλωση προλόγισε και τίμησε με την παρουσία του ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, κύριος Άγγελος Κότιος καθώς και η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Πολιτικής,Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας, κα Φωτεινή Ασδεράκη.

Περισσότερα

Νέες Στρατηγικές και Ευκαιρίες για την Εκπαίδευση: Η έννοια του ενεργού πολίτη και το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015

Μυτιλήνη, 18 Μαΐου 2015

mitilini 1Την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Νέες στρατηγικές και ευκαιρίες για την εκπαίδευση: Η έννοια του ενεργού πολίτη και το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015» , η οποία συνδιοργανώθηκε από το Europe Direct Βορείου Αιγαίου, την Ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί της περιοχής.

Περισσότερα