Στις 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά η ημερίδα διάχυσης της στρατηγικής σύμπραξης DEMOKLEOS, Erasmus+ βασική δράση 2 στη Σχολική Εκπαίδευση με θέμα «Ξανασκεφτόμαστε τη Δημοκρατική Συνείδηση και τη Συλλογική Ευθύνη για μια ολιστική προσέγγιση του σχολείου».

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρέσβης της Πορτογαλίας στην Ελλάδα Rui Manuppelli Tereni, ο γραμματέας του πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα Dogan Eunes, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Πειραιά Νικόλαος Μουμούρης και η δρ. Φωτεινή Ασδεράκη, Επίκουρή Καθηγήτρια του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το παρόν στην ημερίδα έδωσαν οι εθνικοί και διεθνείς εταίροι του project, εκπρόσωποι από τοΙΚΥ, την Επιτροπή Περιφερειών Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ΣΑΕ, το ΣΥΠΥΥΠ, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη καθώς και σχολικοί σύμβουλοί, διευθυντές, εκπαιδευτικοί και μαθητές από τη Δευτεροβάθμια Πειραιά.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης και εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση.

"To εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας ERDIC είναι συνεργαζόμενος εταίρος στη στρατηγική σύμπραξη DEMOKLEOS, Erasmus+ βασική δράση 2"