rszΣτο πλαίσιο της επίσκεψης των καθηγητών του Ningbo Institute of Education της Κίνας στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στις 20 Οκτωβρίου 2015.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Παντελής Παντελίδης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Καρκαλάκος Σωτήρης του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, η Επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κα Φωτεινή Ασδεράκη και η υπεύθυνη του γραφείου Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου κα Χριστίνα Κοντογουλίδου.

Η κα Φωτεινή Ασδεράκη παρουσίασε το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας (ERDIC), τις δράσεις και τον σκοπό του. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η ομάδα της Κίνας έδειξε έντονο ενδιαφέρον για το βιωματικό εκπαιδευτικό υλικό του Εργαστηρίου ERDIC, για αυτό και στο τέλος της συνάντησης τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν με το επιδαπέδιο παιχνίδι "Floor game". Παρουσίαση πραγματοποίησε και ο κ. Καρκαλάκος σχετικά με τα μαθήματα και τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας του e-learningτου τμήματος Οικονομικής Επιστήμης .

Οι καθηγητές του Ningbo Institute of Education έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ έδειξαν θερμό ενδιαφέρον για μια πιθανή συνεργασία.

Περισσότερες φωτογραφίες