msc

Το Μεταπτυχιακό στις “Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Έρευνα” του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, υποδέχτηκε στις 7 Οκτωβρίου 2016, το νέο κύκλο φοιτητών για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17.

Η τελετή έναρξης έλαβε χώρα στη Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά και το παρόν  έδωσαν πέραν των νεοεισαχθέντων φοιτητών, διδάσκοντες του μεταπτυχιακού, εκπρόσωποι των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου, καθώς και  μεταπτυχιακοί φοιτητές που παρακολουθήσαν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών το προηγούμενο έτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μεταπτυχιακοί φοιτητές είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις διάφορες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πειραιά και να πάρουν μια γεύση από τις δυνατότητες που τους προσφέρει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος της φοίτησης τους σε αυτό.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε εορταστικό κλίμα καθώς πραγματοποιήθηκε απονομή υποτροφιών αριστείας σε φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους 2015-16. Στη συνέχεια ακολούθησε cocktail buffet όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν επιστρέψουν στις ακαδημαϊκές, εργασιακές και φοιτητικές τους υποχρεώσεις.