Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Πρόγραμμα EuropeStARTS από την Τετάρτη 6η Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή στο europestarts@gmail.com τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Πρόγραμμα EuropeStARTS από την Τετάρτη 6η Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστέλλουν την αίτηση τους, η οποία θα περιλαμβάνει:

α) μία Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που δεν θα υπερβαίνει τη μία σελίδα

β) ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρονται τα πτυχία γνώσης της ξένης γλώσσας και οι δεξιότητες στις Τ.Π.Ε. και

γ) μία υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/86 για την αληθή παράθεση όσων αναγράφονται στο βιογραφικό σημείωμα. Στους τελικούς επιλεχθέντες θα σταλεί η φόρμα αποδοχής της συμμετοχής τους στην εκπαιδευτική διαδικασία με πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις 20 Δεκεμβρίου 2013.