erdic logofullΤο Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας (ERDIC) του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (Δ.Ε.Σ.) του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσκαλεί προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να καλύψουν σε εθελοντική βάση θέσεις δοκίμων ερευνητών στις επιστημονικές ομάδες έρευνάς του για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, θα συμμετάσχουν ενεργά –υπό την εποπτεία μελών Δ.Ε.Π. του Τμήματος Δ.Ε.Σ.– στις επιστημονικές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, διαλέξεις) και ερευνητικές δραστηριότητες του Εργαστηρίου, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και αποκτώντας ερευνητική εμπειρία γύρω από τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτικών της, με έμφαση σε αυτές της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους ηλεκτρονικά έως τις 10 Οκτωβρίου 2017. Οι υποψήφιοι που θα προεπιλεγούν, θα κληθούν να προσέλθουν σε συνέντευξη.